Rust Rehberi, Telefon Uygulaması

Kapsamlı Rust Rehberi telefon uygulaması android markette ücretsiz bir şekilde yerini aldı. Yerli yabancı Rust oyuncuları bu uygulamayı kullanıyor.


Rust Rehberi Android Uygulaması

Ekip arkadaşımız Mustafa Şenkal tarafından geliştirilen Rust Rehberi uygulaması şimdiden Rust oyuncuları arasında dikkat çekmeye başladı.

Uygulama içeriği olarak Ne zaman wipe geleceği, güncellemeler, çeşitli rehberler, eşyalar ile ilgili detaylı bilgiler gibi nicesi mevcut.
Rust Rehberi

Tamamen ücretsiz olan Rust Rehberi uygulaması oyunculara büyük kolaylık sağlıyor.

  • Güncelleme ve Wipe sayaçları sayesinde oyunun döngüsünden haberdar olabilir ve oyun planlarınızı daha tutarlı yapabilirsiniz.
  • Paylaşılan güncelleme, sosyal ağ, reddit vb. hızlı bağlantıları sayesinde tek bir noktadan kolayca Rust ile ilgili tüm önemli içeriklere ulaşma imkanı sağlıyor.
  • Detaylı silah ve zırh rehberi sayesinde oyun içerisinde silah ve zırhların özelliklerini karşılaştırıp hangi eşyaların size daha uygun olacağını, elinizdeki eşyalar ile ne kadar saldırı, savunma gücünüz olduğunu kolayca görebilirsiniz.
  • Yeni XP sisteminin bilinmeyenlerini bu uygulama sayesinde görebilir, inceleyebilir ve oyun sürecinizde hangi eşyaya ne zaman sahip olabileceğinizi kolayca takip edebilirsiniz.
  • En güzeli ise özel kodlanmış olan uygulama sadece daha güncel veri olduğunda düşük boyutlu olan verileri indirir ve bu sayede internetinizi minimum derecede kullanır. Uygulama internet bağlantınız olmadığında bile çalışır.

Rust Rehberi Uygulama Sayfasına Bu Bağlantıdan Ulaşabilirsiniz


  • Enes

    Sunucunuz Kapandımı Acaba