Rust Hayvanlar (Ayı, At, Geyik, Kurt, Tavuk vb.)

Rust Hayvanlar rehberimize hoş geldiniz. Bu rehberde temel olarak Rust’ta bulunan hayvanlara değineceğiz.

Rust oyununda hayvanlar bize, çeşitli materyaller ve yiyecek sağlar. Oyunda hayvan bulmak için dolaşıp keşif yapmanız gerekmektedir. Her Hayvanın verdiği hasar farklıdır. Kimisi iki üç vuruşta sizi öldürebilir. Ayrıca her hayvanın eti farklıdır ve açlık ve su seviyenizi farklı oranlarda yükseltirler.

Rust Hayvanlar

Oyunda en çok malzeme veren ve en zor ölen hayvanlardan birisi ayıdır. Sizi bir kaç vuruşta öldürebilir. Hayvanları silahlar, el aletleri, ok gibi araçlarla öldürebilirsiniz. Öldürdüğünüz hayvanlardan malzeme ve et toplamak için el aletlerini kullanabilirsiniz. Kendi gözlemlerim sonucunda en çok malzemeyi kemik bıçak ile topladım. Sizde bu silahı kullanarak hayvandan malzeme toplayabilirsiniz. Hayvanları basitçe tanıyalım, yine hayvanlar bölümünde her hayvanın detaylı bilgisi verilecektir.

Şimdi Rust’ta bulunan hayvanları tanıyalım;

Ayı :

Rust Hayvanlar Ayı

Ayılar genellikle ormanlık alanlarda bulunan hayvanlardır. Geyiklerin aksine çok yaklaşırsanız size saldırmaya başlarlar. Yani agresif hayvanlardır. Ayılar diğer hayvanlara oranla daha fazla materyal ve yemek verir.

Domuz :

Rust Domuz

Domuzlar haritanın her hangi bir yerinde bulunabilir. Öldürüldüklerinde çeşitli malzeme ve et verir. Agresif değildirler.

Tavuklar :

Rust Tavuk

Tavuklar küçük hayvanlardır ve ormanlık alanlarda bulunurlar, öldürmek için balta kullanabilirsiniz, agresif değildirler.

Geyik :

Rust Geyik

Geyikler haritanın her  yerinde, özellikle ormanlık alanlarda bulunabilir. Öldürmek zordur çünkü yaklaştığınızda sizden korkup kaçarlar. Agresif değildirler.

Atlar :

Rust At

Atlar haritanın çeşitli yerlerinde bulunabilirler. Oyunun sadece Experimental sürümünde yer almaktadır. Çeşitli renkte olabilirler, agresif değildirler, oyuncu saldırdığında kaçarlar.

Kurtlar :

rust_kurt

Kurtlar haritanın herhangi bir yerinde olabilir, agresif hayvanlardır siz saldırmasanız bile size gelip saldırabilir. Kurtlar çeşitli yollarla öldürülebilir.

Tavşanlar :

rust_tavsan

Tavşanlar sadece oyunun Legacy sürümünde yer alır. Zararsız hayvanlardır tek vuruşta öldürülebilir.

Mutasyona Uğramış Ayı :

rust_mutasyon_ayi

Mutasyona uğramış ayılar son derece agresif hayvanlardır. Size saldırıp öldürebilir. Siz öldürdüğünüz takdirde içerisinden eşya çıkabilir.

Mutasyona Uğramış Kurt :

Mutasyona uğramış kurtlar agresif hayvanlardır. Yaklaştığınızda size saldırır. Öldürdüğünüzde içerisinden eşya çıkabilir.

Rust Hayvanlar rehberimizin sonuna geldik, hayvanlar hakkında daha detaylı bilgi için Hayvanlar bölümümüzden istediğiniz hayvan rehberini inceleyebilirsiniz.

Rust Rehber