Dönüşümlü Oyun Modu Kullanıma Hazır

Dönüşümlü Oyun Modu Kullanıma Hazır

Dönüşümlü Oyun Modu Kullanıma Hazır

Sihirdar Vadisinde görmeye bayıldığımız ve çok beğendiğimiz oyun modları sıra sıra eğlencemize sunulmaya devam ediyor.

24-27 Haziran tarihleri arasında eski oyun modlarından Yükseliş'i oynayabileceksiniz.

Oyun modu kuralları genel olarak şu şekilde:

  • Savaş alanına girebilmek için doğduğunuz noktada Işığın Yolu'nu kullanmanız, veya ışınlanma alanlarından birine sağ-tık yapmanız gerek.
  • 200 Puanı ilk toplayan takım oyunu kazanır.
  • Rakip Şampiyonu katletmek 1 puan, Shruima Emaneti ele geçirmek 3 puan, Yükselişe uğramış şampiyon katletmek 5 puan ve siz Yükselişte iken katlettiğiniz her rakip şampiyon size 2 puan kazandırıyor.
  • Haritanın merkezinde bulunan Ulular Ulusu Xerath'ı yokeden şampiyon Yükselişe uğrar.
  • Xerath'ı yok etmek için takımınızdan desteğe ihtiyaç duyacaksınız, biraz kuvvetlidir kendisi.
  • Yükselişe uğrayan oyuncu; sonsuz mana, ilave can, saldırı gücü, yetenek gücü, bekleme süresinde azalma, zırh ve büyü nüfuzu değerlerine sahip olacak. 
  • Yükselişe uğrayan şampiyonun iyileşme ve yenileme etkileri yarı yarıya azalacak. 
  • Yükselişe uğrayuan şampiyonu rakip takım da dahil olmak üzere herkes her an görebilecek.