Payday 2 Başlangıç Rehberi – Detaylı Anlatım

Bu yazıda Payday 2 oyunu ile ilgili bilmeniz gereken ve bilmek istediğiniz her şeye ulaşacaksınız. Neler yapacağından emin değilseniz ve bankalara girmeden ve her şeyi çalmadan önce bazı ipuçlarını ve püf noktalarını öğrenmek istiyorsanız, o zaman kesinlikle bu yazıyı okuyun!

Payday 2 Nedir?

Öncelikle oyundan bahsedelim. PAYDAY 2, oyunculara orijinal PAYDAY ekibinin – Dallas, Hoxton, Wolf ve Zincirler maskelerini – Washington’daki DC’ye destansı bir suç çılgınlığı için gelmelerine izin veren, aksiyon dolu, dört kişilik co-op çekim oyunudur.

PAYDAY 2, 2011 oyununun devamı niteliğindedir; PAYDAY: The Heist. PAYDAY 2 yeni beceri ağacı unsurları, silah ve maske işçiliği ve çok daha fazlasını tanıttı. Bu rehber, PAYDAY 2’nin oyun için yeni olan tüm temel unsurlarının derinlemesine bir rehberidir.


Ana Menü


Crime Net

Tüm soyguncuların merkezi istasyonu! Crime Net, hırsızlık olasılığını, ne kadar zorluk çektiğini, profesyonel görevleri olup olmadıklarını ve soyguncu mürettebatının kim olduğunu gösterir. Ayrıca, Suç Ağını, size yakın oyunlardan dünyanin her yerinde mevcut oyunları gösterecek şekilde filtreleyebilirsiniz. Ayrıca kontrat brokerinden sözleşmeler satın alabilir, PAYDAY denizde oynayabilir, karakterler hakkında bilgi edinebilir ve Gage Courier Mod DLC Paketi’ni kullanmanız durumunda Gage’in sizin için hangi mod ve silahları bulundurduğunu öğrenebilirsiniz.


Crime Net Offline

Yazdığı üzere de Crime Net Offline, Singleplayer yani tek kişilik oyun modudur. Büyük soygunlara atlamadan önce ne yaptığınızı bildiğinizden emin olun; Yanınızda 3 kişi yerine sadece 2 adet yapay zeka (AI) oluyor. Oyunda düşman ölçeklemesi yapılmadığı için, Singleplayer birçok durumda çevrimiçi oyundan daha zor.


Safehouse

Düzey 25’e ulaşıldığında, yeni ve geliştirilmiş özelleştirilebilir Güvenli Ev (Safe House) etkinleştirilecektir. Hoxton’un Ev Partisi’nin 2. Gününde tanıtılan yeni Safe House, evin tamamında 18 ayrılmış kesime sahip büyük iki katlı bir bina! Bu bölümler “Continental Coins.” kullanılarak yükseltilebilir. Her üç günde Güvenli Ev polislerce kuşatılacak ve evi ve parayı hayatta kalarak, dalga şeklinde gelen düşmanlara karşı savunmalısınız.


Skills & Perk Decks

Burada, beş yetenek ağacının ve on altı Perk Deck’in hepsini göreceksiniz! Burada, beceri ağaçları, satın alma becerileri ve as yetenekleri satın alabilir ve perk decks kısmında perklerin kilidini açabilirsiniz! Beceri noktalarında sınırlı olduğundan akıllıca seçmeyi unutmayın. Çalarken size daha çok neyin yardım edeceğini seçin ve oyun tarzınıza uyan şeyleri seçin! Ancak bir ekiple oynuyorsanız, onlara da neyin yardım edeceğine karar vermeyi unutmayın.


Inventory

İşte envanteriniz. Bu size silahlarınızı, maskelerinizi, karakterinizi, ekipmanlarınızı, el bombalarınızı, becerilerinizi ve dövme bölümlerinizi gösterecektir. Silahlar seviye atladıkça açılırlar. Maskeler yağmalardan, başarılar ve DLC’den gelirler. Ekipman kilitleri beceri ağaçları vasıtasıyla açılabilir ve karakter seçiminiz, bir oyuna girerken karakterinizin mevcut olmadığı durumlarda karakterinizi ve diğer tercih edilen üç karakteri seçmenize izin verir.


Infamous

Infamous veya Infamy modu, seviyenizi 0’a geri getirmenizi sağlayan 25 seviyeli bir prestij modudur. Bunu yaparken, tüm nakit ve becerilerinizi kaybedeceksiniz, böylece Infamy ağacını yükseltip yeni maskeler, desenler elde edebilirsiniz , Malzemeler, renkler, EXP bonusları ve beceri bonusları. Inflamous olmak, ilk beş seviye için Offshore Hesabınızdan 200.000.000 $ ‘a mal olur. Son 20 seviye harcama nakitlerini sıfırlamaz ya da herhangi bir denizaşırı maliyet gerektirmez.


Steam Inventory

Elde ettiğiniz bazı silahlar için hangi Safes ve Kaplamalara sahip olduğunuzu burada görebilirsiniz. Topluluk pazarında skin almak ve skin satmak için kasa açabilirsiniz.


Content Updates

Burada, piyasaya sürülen en yeni DLC’lerin güncellemelerini görebilirsiniz.


Options (Ayarlar)

PAYDAY 2’de değiştirilebilecek pek çok farklı ayar var ve hepsini size anlatmaya çalışacağım.

Video Options (Görüntü Seçenekleri) :

Resolution: Burada oyunun çözünürlüğünü monitörünüzle eşleşecek şekilde değiştirebilirsiniz.
Full screen toggle: Burada, PAYDAY 2’nin ekranınızın tamamında yer alıp almayacağını veya pencereyi kaldırmayacağını değiştirebilirsiniz.
Subtitle toggle: Burada Bain’in altyazılarını ve diğer karakterin diyalogunu değiştirebilirsiniz.
Hit confirm indicator: Burada bir düşmana vurduğunuzu onaylamak için bir vuruş işaretçisi görüp görmemenizi sağlayabilirsiniz.
Objective reminder toggle: Oyunun, soygun sırasında mevcut hedefinizi hatırlatıp hatırlamayacağını değiştirebilirsiniz.
Brightness slider: Burada oyunun parlaklığını açabilir veya azaltabilirsiniz.
Effect quality slider: Efektlerin oyun içi ne kadar güzel olabileceğini burada açabilir veya azaltabilirsiniz.

Advanced Video Options (Gelişmiş Görüntü Seçenekleri):
Vsync: Vsync’in açılıp açılmayacağını buradan değiştirebilirsiniz. Vsync, ekranın yırtılmasını (ekran boyunca belirli kareleri ayıran çizgiler) kare hızı pahasına düzelten bir özelliktir.
Depth of field: Burada, Derinlik alanını açabilir veya kapatabilirsiniz. Alan derinliği, manzaralarınızı hedeflerken çevrenizdeki alanlarını bulanıklaştıran bir efekttir.
Texture quality: Burada düşük, orta veya yüksek doku kalitesi arasında geçiş yaparsınız. En düşük doku kalitesi, mümkün olan en düşük grafiklerle oynanan oyunların maliyeti karşılığında size daha fazla çerçeve kazandıracaktır. En yüksek, kare hızı pahasına en güzel görünür.
Anisotropic filtering: Buradan Anizotropik filtrelemeyi açabilir veya azaltabilirsiniz. Anizotropik filtreleme, yüzeydeki dokuların kalitesini artırabilir ve oyunun neresinden göründüğüne bağlı olarak gelişen bir özelliktir. Kısacası, bu oyunun daha hoş ve daha keskin görünmesine neden olabilir.
Animation quality: Burada oyundaki her türlü şey için animasyon kalitesini artırabilir veya azaltabilirsiniz.
Framerate limit: Burada, oyunun elde edebileceği çerçevelemeyi sınırlandırabilirsiniz. 15’lik artışlarla 30’dan 135’e gidiyor.
Alienware light FX: Burada, Alienware Hardware üzerindeki LED’lerle kullanılabilen Alienware light FX’i açıp kapatabilirsiniz.
FOV Adjustment slider: Burada oyun alanınızı ayarlayabilirsiniz (etrafınızda ne kadar çok şey görebilirsiniz).
Use acceleration camera effect: Burada ivme kamera efektini açıp kapatabilmenizi sağlayabilirsiniz (oyun esnasında kafa vurması temelde.)
Streaming chunk KB: Buradan Streaming chunk KB’yi 32’den, 4096’ya kadar ikiye katlayarak ayarlayabilirsiniz. Streaming chunk KB, haritalarınızı ne kadar hızlı yüklediğinizi etkiler.

Sound Options (Ses Seçenekleri):

Music volume slider: Burada, oyun içi müzik ses seviyesini ayarlayabilirsiniz.
SFX volume slider: Burada oyun içindeki ses efektlerinin ses seviyesini ayarlayabilirsiniz.
Voice chat volume slider: Burada oyun içi sohbette mikrofon üzerinden konuşan diğer oyuncuların ses düzeyini ayarlayabilirsiniz.
Voice Chat: Burada, sesli sohbet sistemini açabilir veya kapatabilirsiniz.
Use push to chat: Burada oyunda sesli sohbet etmek için bir tuşa basmanız gerekip gerekmediğini değiştirebilirsiniz.

 

Network Options ( Ağ Bağlantısı Ayarları ):

Packet throttling: Burada, Paket azaltma özelliğini açıp kapatabilirsiniz. Paket yavaşlama zayıf bağlantıları olanlara ve ağ yükünü azaltmak isteyenler için iyidir. Paket azaltma varsayılan olarak kapalıdır.
Use compression: Buradan açma veya kapatma Sıkıştırmayı kullanabilirsin. Sıkıştırma maliyetleri İşlemci saati ancak etkinleştirildiğinde, ağ trafiğini azaltır. Bağlantı ne kadar kötüyse, sıkıştırma o kadar iyi olur. Sıkıştırma varsayılan olarak açıktır.


Gamehub

Oyun için Gamehub. Topluluğun merkezi ve PAYDAY 2 ile ilgili her şeyi bulabileceğiniz, oyun topluluğunun ve dünyanın her yerinden insanlarla tartışabileceğiniz yer.
Son haberler: Almir ve diğer OVERKILL geliştiricilerinin en son haberlerini ve güncellemelerini bulabileceğiniz kısımdır!


Ve şimdi gelelim asıl rehberin başladığı noktaya…

Temel Bilgiler / Bilmeniz gereken her şey

Güçlükler / Risk Düzeyleri

Zorluk seviyeleri: Normal, Hard, Very Hard, Overkill, Mayhem, Death Wish ve One Down. Yeni oyuncular için öncelikle Normal ile Very Hard arasını tavsiye ediyorum. Biraz daha tecrübeli olduğunuzu hissettiğinizde yavaştan Overkill ve sonra da Mayhem zorluklarını deneyebilirsiniz. Death Wish gerçek rekabet arayan yetenekli oyuncular için olan bir zorluk. One Down zorluğu ise arlarındaki en zoru ve bu zorluk derecesinin hiç şakası yoktur, oyunu her gün ustalıkla oynayan oyuncular ancak geçebiliyor bu bölümleri. Kendinizi bilmeden o bölümlere çok yaklaşmayın derim 🙂


Offshore Account

Offshore hesabı paranızın çoğunun soygun sonrasında nereye gittiğini gösterir. Şimdiye dek Offshore kumar oynamak, sözleşme satın almak ve alçaklığın ilk beş seviyesinde kullanılır.


Continental Coins

Continental Coins, Güvenli Evinizi yükseltmek veya Silah Modlarını satın almak için kullanılır. Soygun tamamlandıktan, günlük görevlerini tamamlayarak, kupa elde ederek veya Güvenli Ev Raidinden başarıyla kurtularak elde edilebilirler.


Trophies

Trophy’lerin tam listesi, Suç Örgütü’ndeki Güvenli Ev menüsünde bulunabilir. Kupalar, çeşitli zorlukları tamamlayarak kilitleri açıldıktan ve tamamlandıktan sonra Güvenli Evinizde fiziksel nesneler olarak görüntülenecek.


Pre-heist plan

Burası sizin ve takımın parti veriyor ve birbirinizin zırhını ve maskelerini görebiliyoruz. Silahlarınızı, becerilerinizi, perk desteğinizi ve daha fazlasını değiştirebilirsiniz. Bir sözleşme (soygun) seçtikten sonra Bain’in planına geçebilirsiniz. Size ne yapıp yapacağınıza ve neye bulaştığınızı söyleyecek ve sonra silahlar, eşyalar, zırhlar seçip hazır hale getireceksiniz!


Pre-Planning Stage

Ön Planlama Aşaması, Büyük Bank Heistinde tanıtılan özel bir planlama ekranıdır. Sizinize iyilikler verilir ve bunları, kasaya girme metodu, kaçış, keskin nişancı yerleşimleri ve doktor çantası / cephane çantası yerleşimleri de dahil olmak üzere soygun için birkaç farklı varlığı değiştirmek için kullanabilirsiniz. Önceden Planlama, ekip arasında herhangi bir konuşlandırılabilir veya iletişim yerleştiriyorsanız, soygun planı hakkında bilgi ister.


Assets

Assets yani Varlıklar soygunda yardım için satın alabileceğiniz özel araçlar. Varlıkların maliyetini düşürmek ve diğer özel varlıkların kilidini açmak için satın alınabilecek beceriler vardır.


Loadout

Bu, soygun öncesi size ve ekibinizin mevcut silahlarına, ikincil silahlara, ekipmana, zırhına, yakın dövüş silahlarına, el bombalarına ve algılama riskini gösterir.


Skins

Bir hırsızlıktan kurtulma tamamlandıktan sonra, yağma pili ekranında, ödül olarak bir “Kasa” almak için bir şansa sahipsiniz. Bu Kasayı açtıktan sonra, rasgele bir silah için rastgele bir Skin alacaksınız. Bu Skinler, Counter-Strike: Global Offensive gibi topluluk pazarında satılabilse de, tamamen silahlarınız için kozmetiktir.


Multi-Day Heists

Çok günlük soygun, birden çok günün bulunduğu soygudur. Her gün bir hedefi tamamlayarak nakit veya başka nesneleri çalmak ve ardından ertesi güne geçmek zorundasınız. Bazen bir “kaçış” olacak (bkz. Altta kaçışlar). Çok günlük bir soygunda bir gün başarısız olursa, her zaman günü tekrar deneyebilirsiniz. Çok günlük bir soygun pro-job ise, tüm sözleşmeyi kaybedersiniz. Her günden (çoğu son gününde) EXP kazanırsınız ve son günü tamamladıktan sonra paranızı alırsınız.


Health

Sağlığınız, adınızın yanındaki yeşil daire, silah / silah cephanesi ve madde sayısıdır. Sağlığınızdaki küçük, ince beyaz daire sizin zırhınızdır. Zırhınız silahlı bir ateş ile kırıldığında, sağlığınız hasar almaya başlayacaktır. Dövülmediğiniz zaman zırhınız yeniden oluşacak. NOT: Perk Deck’ler bu işlerin nasıl çalışacağını etkileyebilir. Bunu aklında tutun.


Ammo Pickups

Polis Memurlarını öldürdüğünüzde, yerde cephane pikapları düşecekler. Bu pikaplar üzerinde koşu / yürüyüş, birincil ve ikincil silahlarınıza geri cephane verecektir. NOT: Oyundaki diğer oyuncular cephane pikaplarını alabilir, bunlar kişisel olarak veya SİZ’in öldürdüğü polislerle sınırlı değildir. Ayrıca bazı silahların cephane alımlarından cephane alamadığını da unutmayın.


Stealth/Civilians

Çoğu soygun maskenizi kapalı moddan başlatmanıza, sizi gövde moduna sokmanıza izin verir (haritayı kapsam dışında tutan hiçbir şey yapamazsınız, ancak dikkatli olabilirsiniz: korumalar tarafından tespit edilebilirsiniz) Atadığınız butona basın Maskesini giy. [Varsayılan: G] Bu sizi siviller / korumalar ve hemen hemen herkes için şüpheli hale getirecektir. Mavi soru işaretleri, çevrelerinde olan etkinliklerden şüphelenilen kişilerin kafalarının üstünde görünecektir. Kırmızı bir ünlem işareti uyarıldığı anlamına gelir ve polis çağırmadan önce onları aşağı almak gerekir. İsterseniz onları öldürebilirsiniz; Eğer diğerlerini indirirseniz bu gizliliği bozmaz, ancak paranız size mal olur. Ödenecek durumda olmadığınız sürece sivilleri öldürmeyin!


Detection Risk

Bu oldukça basit bir şey. Sahip olduğunuz daha gizlenmiş silahlarınız ve taşıdığınız az zırh algılama riskinizi azaltacaktır. Bu, sizi görürken muhafızların uyarılmalarını yavaşlatacaktır. Bunu avantajınız için kullanın. NOT: Algılama riskiniz, özellikle de Rogue ve Crook gibi Perk Deck kullanırken atlatmanızı da etkiler.


Assault waves

Saldırı dalgaları polis alarmı verildikten kısa bir süre sonra başlar (rehineleri bağlayarak erteleyebilirsiniz.) Saldırı dalgaları birkaç dakikada bir kesilip tekrar başlayacaktır. Burası polis memurlarının sizi gözaltına almak için herşeyi yapacağı bölüm oluyor. Bir sürü polis olacak. Bu yüzden bir köşeye saklanıp ateş açmaya başlarsanız iyi edersiniz! NOT: Yüzbaşı Winters saldırı dalgasını sonsuza kadar devam ettirebilir. Bakınız: Düşmanlar bölümünde Yüzbaşı Winters.


Pro Jobs

Bu işler kırmızı olarak işaretlenecek. Bu işi başaramazsan kaybolur gider. Sözleşmeyi kaybederseniz sonlandırılır. Bu aynı zamanda çok günlük profesyonel iş haklarından sorumludur, ancak endişelenmeyin, Pro Job tekrar ortaya çıkacaktır!


Custody

Üç kez yere ydüştükten sonra gözaltına alınacaksın (Dokuz hayat becerisi puanı ile dört kez hakkınız olur). Düşmeleriniz bir Medic Bag ile sıfıra geri getirilebilir. İki veya üç dakika içinde tekrar doğarsınız ve eğer rehine takası sırasına denk gelirse yeniden doğamazsınız.


Escapes

Bazen çok günlük soygunlarda bir kaçış alırsınız ve bir gün soygundur! Siz ve ekibiniz, otobanlarda ve otoparklardaki çantaları güvenli bir minibüse taşımak zorunda kalabileceğiniz bir kaçış olabilir.


Hostages

Rehineler, sivilleri kablo bağlarıyla bağlayarak ya da Polis Memurlarına hükmetmek suretiyle elde edilebilir. NOT: Özel birimlere hakim olamazsınız.


Ekipmanlar ve Eşyalar

Doctor Bag / Medic Bag

Doktor Çantası çok yaygın bir konuşlandırılabilir ve Mastermind Beceri Ağacında “Combat Doktor” becerisini alarak her zamanki 2 masrafdan dört masrafa yükseltilebilir, bu beceri ayrıca ekstra bir doktor çantası da verir. Doktor Çantası soygunların önemli bir parçası olarak görülüyor ve çok yardımcı oluyor. Kullanıldığında, tüm sağlığınızı yeniler ve aşağı sayaçınızı tekrar 0’a sıfırlar. Yükseltildiğinde, Doctor Bag’ın kullanımı artacak, böylece oyuncular ve kendiniz de dağılmadan önce daha fazla kullanıyorsunuz.

Ammo Bag

Ammo Çantası çok yaygın bir konuşlandırılabilir ve “Mühimmat Uzmanı” becerisini satın alarak Mastermind Beceri Ağacında 1 cephane çanta 2 ammo çanta yükseltilebilir, bu beceri cephane çanta% 200 daha fazla cephane verir. Cephi Bags, Doktor Bags’ın aksine, cephane için verilen ücret yerine yüzdeleri kullanın. Soygunların önemli bir parçası olarak görülüyorlar ve çok yardımcı oluyorlar.

Trip Mines

Gezi Madenleri, Teknisyen Beceri Ağacı’nda yükseltilebilen ve çok kullanışlı olan konuşlandırılabilir bir araçtır. Teknisyen ağacında, Trip Mines’ini yükseltip envanterinize daha fazla şey ekleyebilen çok sayıda beceri var. Gezi Madenleri, kapıları, kasaları ve daha fazlasını ihlal etmek için kullanılabilecek şekillendirilmiş ücretlere yükseltilebilir.

Sentry Gun
Sentry Guns Teknisyen Beceri Ağacında yükseltilebilecek çok yararlı bir konuşlandırılabilir. Sentry Gun, tüm düşmanları tespit yarıçapında öldürür ve mevcut hedefi ölene kadar başka bir düşmana geçmez. Sentry Gun, cephane bittiğinde veya yok edildiğinde çalışmayı bırakacaktır. Düşmanları inceltmek ve polis alanlarını savunmak için inanılmaz derecede faydalıdırlar. “Tüm esnafın pabucu” becerisine sahip olan Sentries, daha kullanışlı olabilir, çünkü konuşlandırılabilir kullanımın maliyeti yarı yarıya azaltılarak ikinci bir konuşlandırılabilir (örneğin bir medikal çanta) da getirebilirsiniz.

ECM Jammers
ECM Karıştırıcıları, çok kullanışlı ve yaygın olarak bulunan gizli kullanılabilen bir araçtır ve Hayalet Beceri Ağacında sıkışabilir. Çağrı cihazlarını, kapıları açmalarını ve polis memurlarına karşı savaşta yardım etmelerini sağlayan çoklu becerilerle yükseltilebilirler. ECM’ler, gizli kalitede çok faydalı ve inanılmaz derecede yardımcı oluyorlar. Polis çağıran siviller ya da muhafızları engellemek için kullanılabilirler ve muhafızları yeterince uzun süre uzatabilirler, böylece soygunu yüksek sesle girmeden tamamlayabilirsiniz.

First Aid Kits
First Aid Kitleri, Mastermind Beceri Ağacında yükseltilebilecek konuşlandırılabilir bir araçtır. Bazı durumlarda, doktor torbalarının tercih edilebilir bir yerine geçebilirler; İlk Yardım Setleri artıları daha hızlı konuşlandırıp bunlarla etkileşime girmenize izin veriyor. Mastermind ağacındaki Uppers becerisi, oyunda herhangi bir oyuncu için bir kerelik kullanım olsa da, 14 First Aid Kiti taşıyabilmenizi sağlar. Sağlığınızı tamamen iyileştiriyorlar, ancak barajlarınızı sıfırlamayın.

Body Bags
Konfigüre Edilebilen Vücut Poşetleri, gizlilik için ve Hayalet Beceri Ağacında büyütülebilmek için yararlıdır. Vücut torbaları, cesetleri (muhafızları, sivilleri vb.) Çanta almanızı ve algılanmalarını önlemek için bedenleri gizlemek için çöp bidonlarına ve diğer alanlara yerleştirmenizi sağlar.

Armour Bag
Zırh Çantası, tüm Perk Deck’lerinde bulunan konuşlandırılabilir bir araçtır. Bir soygundan önce donatılmışken soygunu iki parçalı bir takımla gireceksin. Bu soygundan herhangi bir zamanda, zırh çantasını etkinleştirmek için konuşlandırılacak malzemeleri bağladıklarınızı kullanabilirsiniz ve soygununuzdan önce zırhınız seçilene göre değiştirebilirsiniz. Örneğin, Ağır Balistik Yelek seçtiyseniz, zırh çantasını kullandıktan sonra iki parçalı bir takımdan Ağır Balistik Yelek’e geçeceksiniz.


Skill Trees (Beceri Ağaçları)

Beceri ağaçları
Beceri Ağaçları hemen hemen tüm oyunun temelini oluşturur. Beş Beceri Ağacı, Efendim, Enforcer, Teknisyen, Hayalet ve Kaçak olarak ayrılırlar. Ağaçların her birinde, ağacın farklı yönlerine odaklanan üç dal vardır.

Mastermind

Düşman hatlarının arkasındaki efendim. Bu ağaç temel olarak sizin ve takım arkadaşlarınızın DESTEK ağacıdır. Doktor Bag Deployable, İlk Yardım Seti Deployables ve takım arkadaşları yardımcı olacak becerileri içerir. “Inspire” Becerisi, takım arkadaşlarınızı bir mesafeden, hemen her yirmi saniyede bir canlandırmanıza olanak tanıyan çok yardımcı bir beceridir. Aynı zamanda, sizin için savaşan rehin veya dönüştürülen polisler, dayanıklılık artışı, ekip arkadaşları için sağlık ikramiyesi, sivillerin sizi tutuklamak için kendilerini ticarete sokan Polis Memurları’na hakim olmanıza yardımcı olacak becerilere ve daha birçoğuna sahiptir.

Enforcer

Ekibin kaba kuvveti, ASSAULT ağacı ve kuvvet ve av tüfeklerine ağırlık veriyor. Cephane çantası, av tüfeği odaklı beceriler, ikincil alanda OVER9000 Testere erişimi ve Geliştirilmiş Kombine Taktik Yelek içerir. Av tüfeği ve ağır zırh gibi isterseniz o zaman bu ağaçla gidin.

Technician

Takımın bilgisayar teknolojisi ve sihirbazı. Gezi madenleri, nöbetçi silahlar ve çok sayıda faydalı sondaj yükseltmesi var. Gezi mayınları, çok sayıda soygunda çok yardımcı olabilecek şekillendirilmiş ücretlere dönüştürülebilir (bu, kasalar ve kapılar gibi birden fazla şeyi patlatmanızı sağlar!) Ve Sentry tabancaları alanları savunmak ve polisleri tutmak için çok yararlı olabilir. Defne. Teknisyen çok faydalı bir Beceri Ağacıdır.

Ghost

Gizlilik sınıfı. Saldırıları gizlemeye ve bir ipucu bırakmadan parayla kaçmaya hazırsanız, o zaman bu sınıfı seçin! Fotoğraf makinesini sıkıştırabilir, muhafızları ve siviller polis çağırmasını, kapıları açabilir, geri bildirimle zarar subaylarına ve bekçi çağrı cihazlarını ertelemesine neden olan bir ECM kilitleyicisine sahiptir. Hayalet sınıfı ayrıca, emniyet küplerini kilitlerken (matkap kullanmaktan daha hızlı), içerdeki insan varlıklarına erişmekle, silahlara karşı stat artışı ile ilgili yükseltmeleri ve çok daha fazlasını da içeriyor.

Fugitive

Kaçak Beceri Ağacı Kaçınma’a odaklanır. Kaçınma şansını artıracak birçok beceri ve Polis sizi savaşta görmezden gelme şansına sahiptir. Ayrıca tabanca özelliklerine ağırlık veren, Pistolleri, özellikle de Akimbo Tabancaları lehine oynayan oyuncular için çok yararlı olabilecek bir ağacı vardır. Aynı zamanda melee ve “Sufan Şarkı” becerisi vardır, bu da sana sonsuz cephane veren, sağlığınızı kaybettikten sonra kısa bir süre canlı kalmanıza imkan tanır.


Silahlar

Aşırı detaylara girmeyeceğim, ancak silahları kullanmadan önce bilmeniz gereken önemli şeyler.

Saldırı Tüfeği – Menzil ve cephane ile sınırlanmamayı sevenlere ve doğru modlara sahip olanlar için bunların bazıları herhangi bir yüklemenin merkezi olur.

Tabancalar – Minik silahlarla uğraşmaktan hoşlananlar için. Doğru şekilde değiştirildiğinde çok güçlü olabilecek Akimbo Tabancaları da dahil olmak üzere, bir yumruk atabilen çok çeşitli Tabancalar vardır. Kaçak ağacının Gunslinger şubesi Tabancaları yükseltebilir.

Akimbo – Şu ana kadar pek çok kişi olmasa da, Akimbo silahlarının kullanımı çok eğlenceli olabilir. Tabanca ve SMG Akimbo türevleri şu andaki tek çeşitlerdir ve polisleri temizlemek ve buldozerleri saniyeler içinde çıkarmak için kullanılabilen deli itfaiye oranlarına sahipler.

SMG’ler (Sub Machine Guns) – SMG’ler çok kullanışlı ikinci kişiler olabilir. Daha sonra Atış Tüfeği daha hızlı ateşleme oranlarına sahipler, ancak daha düşük hasar ve bazen çok gizlenebilir.

Av tüfeği – Bunlardan çok geniş bir seçim yok, ancak çok eğlenceli ve güçlü olabilirler. Onlar, polislerle yakın ve kişisel olanları sevmek isteyenler için. Yüksek hasar, düşük aralık (genellikle) ve Enforcer Ağacının Shotgunner Şubesinden alınan becerilerle yükseltildiğinde kesinlikle çok güçlü olabilir.

LMG’S (Hafif Makine Tüfeği) – Zırhlı cephane içeren cephaneli çok ağır silahlar! Bunlar, cephane çantaları kullananlar için çok iyi. Bir göz açıp kapayıncaya kadar polisleri biçmek için LMG kullanın.

Keskin Nişancı Tüfeği – Aralarından seçim yapabileceğiniz Keskin Nişancı Tüfeği çeşitleri var. Keskin nişancılar oldukça açıklayıcıdır. Beklenilecekleri gibi genellikle çok yavaş bir ateşleme oranına sahipler, ancak yüksek hasardan çok yüksek zarara kadar değişebilir. Cephane havuzu bazen düşük olabilse de, özel ürünlerle kolaylıkla ayırt etmek çok yararlı.

Bomba Fırlatıcı- Bomba Fırlatıcılar, büyük polis gruplarını çıkarmak veya çarpıtmak için kullanılabilir, ancak neredeyse cephaneliğinin ağır bir handikaptadır.

Özel – Bu kategori, heister’in kullanacağı daha nadir silahlardır. Bu kapıları, kasaları, ATMS, vb. Açmak için kullanılan SAW bulunur Minigun ve RPG (her ikisi de OVERKILL Pack DLC’ye özel) ve Bow & Arrows. Minigun, çoğu polisi yok edebilecek çok yüksek bir ateş oranına sahip bir LMG’dir. Daha düşük güçlükler ve hatta doğru kullanmayı biliyorsanız Overkill için oldukça uygundur. RPG, neredeyse cephane taşımayan çok güçlü bir roketatardır. Çok yüksek hasarlara sahiptir ve Death Wish ve yayların haricinde herhangi bir zorlukla tek atışlı buldozerler kullanabilir, ancak yüksek sesle soygun için gerçekten uygun değildir.


Perk Decks (Özellik Kartları)

Perk Decks
Perk Decks Sistemi, Ekim 2014’teki PAYDAY 2 Crimefest kutlamasının 5. Gününde eklendi. Perk Deck, kademe bonuslarının yerini alacak ve oyuncuların yükseltme yapmasına ve her biri dokuz perks ile on altı farklı desteden seçim yapmasına izin verilen bir sistem. Perk Ağaçlarının her biri, her ağaçtaki ikinci, dördüncü, altıncı ve sekizinci dikmekte aynı kalayı paylaşır. Şu andan itibaren, Perk Decks, Infamous’a giderken sıfırlanmaz. Perkler, soygunun sonunda kazanılan XP’yi, seviyenize bağlı olarak değişen bir oranla (düşük seviyelerde daha fazla Perk Puanı) dönüştürerek elde edilen Perk Puanlarını kullanarak kilidi açılabilir.

Crew Chief
Mürettebat Şefi Mastermind Beceri Ağacı’na benzer ve sizin ve ekibinizin sağlık ikramiye, dayanıklılık ikramiyesi ve zırh ikramiyesi ve daha fazlası arasında çok şık bir bağırma mesafesi artısı içermektedir.

Muscle
Kas, Enforcer Beceri Ağacına çok benzemektedir ve çok güçlü sağlık ve zırh ikramiyeleriyle takım arkadaşlarınızdan bir et kalkanı olarak ateş çıkarabilir ve onları korkutarak polisleri beceriksiz kılabilir. Kas Perk Deck, maksimize edildiğinde potansiyel olarak% 80’e varan oranda sağlık kaybı gösterebilir, bu da kişinin sağlığını ve zırhını güçlendirmede çok etkili bir güverte yapar.

Armorer
Zırhlayıcı, zırhı potansiyel olarak en fazla +% 35 zırhla donatan oyuncu için zırh geliştirmeye odaklanır. Diğer destelere kıyasla çok çeşitli ikramiye yoktur, ancak savunmayı ve zırhı artırmak isteyen her oyuncu için kullanılabilir.

Rogue
Rogue, Kaçak Beceri Ağacı’na benzer ve kaçma şansı ve silah değiştirme zamanı üzerine yoğunlaşıyor. Neredeyse tamamen yükseldiğinde, ayakları üzerinde hafif olmak isteyen oyuncular için çok yardımcı olabilecek +% 25 kaçma şansına ulaşılabilir. Bu Perk Deck ile birlikte iki parçalı bir kıyafet kullanılması önerilir.

Hitman
Hitman Perk Deck zırhı daha hızlı zırh kurtarma için zırhlı olarak zırhlı karşısında. Akimbo silahlarıyla birlikte önerilir.

Crook
Crook Perk Deck, tüm balistik yelekleri kaçırma şansını artırmaya yoğunlaşıyor. Bu güverte hafif bir balistik yelek çalıştırmayı seven oyuncular için çok yararlıdır, güverte% 40’a varan bir şans kaçırmamaktadır. Bu perk, ayrıca balistik yelek kullanıldığında daha hızlı zırh kurtarma ve% 65’e varan fazla bonus zırh sağlayabilir.

Burglar (DLC)
Burglar Perk Deck, Clover Character Pack’in ile birlikte paylaşıldı. ve Clover Character Pack DLC’ye sahip olmadığınız sürece kilidin açılması mümkün olmadı. Bu Perk Deck, gizli ve bazı kaçma ikramiyelerine odaklanan bir kombinasyon güvertesidir. Stealth için, oyuncuların kilit vurma hızını arttırmalarına, cesetleri torbaya çevirmelerine ve çağrı cihazlarını cevaplamalarına izin veriyor. Kaçmak için ayakta dururken veya çömelirken +% 20 daha fazla atlatmanızı sağlar, böylece yüksek sesle gidecek olmanıza veya saklamaya devam edip etmeyeceğinizden emin değilseniz soygun için uygun hale getirir.

Infiltrator (DLC)
Infiltrator Perk Deck, Dragan Character Pack’in ile birlikte paylaşıldı. ve Dragan Character Pack DLC’ye sahip olmadığınız sürece, kilidini açamazsınız. Bu Perk Deckleri, düşmanlarla çevrelendiğinde hasar direncine karşı ikramiye üzerinde yoğunlaşan yakın kavgalar mücadelesi ve melee dövüş odaklı güverte oyuncusu dövüş silahlarına zarar verir ve bir sağlık-onarım yeteneği kazandırır.

Sosyopat (DLC)
Sociopath Perk Deck, Ceket Karakter Paketi’nin ile birlikte paylaşıldı. ve Hotline Miami Dijital Special Edition with Steam’e sahip değilseniz, bu kullanıcının kilidini açamazsınız. Bu Perk Deck, Infiltrator Güverte’ne çok benzer, ancak düşmanlara verilen hasarın artması üzerine zırhın yenilenmesine odaklanmaktadır. Ayrıca yakın mesafeden hasar görerek düşmanlarınıza panik yayacak bir yetenek (Showdown Perk) sunar.

Gambler
Gambler Perk Deck yeni cankurtaran Bonnie ile birlikte serbest bırakıldı. Tüm bunlar, sizin ve takım arkadaşlarınızın cephane ve sağlığını arttırmak için yerden cephane pikapları kullanmakla ilgili.

Grinder (DLC)
Grinder Perk Deck, Sokol Character Pack’in ile birlikte paylaşıldı. ve Sokol Character Pack DLC’ye sahip olmadığınız sürece kilidi açılamaz. Bu Perk Deck çok faydalıdır ve tam yükseltildiğinde, bir düşmana zarar verdiğinizde, ancak yalnızca iki parçalı bir takım elbise veya Hafif Balistik Yelek giyiyorsanız, 48 saniyeye kadar 6 saniye içinde yeniden canlanır. Perk Deck,% 30 şans gibi düşman zırhı ve% 40 daha fazla sağlık gibi diğer özelliklere de sahiptir.

Yakuza (DLC)
Öğütücü Perk Deck Yakuza Karakter Paketi’nin ile birlikte paylaşıldı. ve Yakuza Karakter Paketi DLC’ye sahip olmadığınız sürece kilidi kaldırılamaz. Bu Perck, riske yoğunlaşmakta ve kapaktan kapağa doğru ilerlemekte ve yakın dövüşte düşmanları öldürmektedir. ICTV’yi kullanmak, zırhı diğer oyunculara göre daha hızlı kurtarmanıza izin verir, ancak% 25 /% 50 geçmişini kazanamazsınız.

Ex-President

Eski Başkan Perk Deck, Bodhi Karakter Paketi’nin ile birlikte paylaşıldı.. Bu Perk Deck, düşmanları öldürmekten kaynaklanan sağlık ve zırh restorasyonuna odaklanır. Sağlığa hemen izin verilmez, bunun yerine zırhınız depolanan tutara eşdeğer olduğunda yeniden verilir. Ayrıca, diğer takım arkadaşları bu Perk Deck’ye katkıda bulunabilir, ancak etkiler bunları etkilemez.

Maniac
Maniac Perk Deck, Hardcore Henry Pack’in ile birlikte paylaşıldı.. Bu Perk Deck, “Hysteria Stacks” i almak için düşmanları öldürmeye odaklanır ve bu da kullanıcıya ve diğer oyunculara hasar azalışı 36 puan zararı en fazla düşürür.

Anarchist (DLC)

Anarşist Perk Deck, Sidney Karakter Paketi’nin ile birlikte paylaşıldı. ve Sydney Karakter Paketi DLC’ye sahip olmadığınız sürece kilidi açılmadı. Bu Perk Deck, zırhın yeniden olmasını beklemek için sürekli zırh rejenerasyonuna odaklanır.

Biker (DLC)
Biker Perk Deck, Biker Character Pack’in ile birlikte paylaşıldı. ve Biker Character Pack DLC’ye sahip olmadığınız sürece kilidi açılamıyor. Bu Perk Deck, sağlık ve zırhın yenilenmesine odaklanır. Sağlığınız ne kadar düşükse, rejenerasyon yaptığınız zırh ne kadar çok zırh olursa zırh o kadar düşük olur, o kadar çok sağlık düzeltir.


Police Officers and Specials ( Polis Memurları ve Özel Birimler)

Cops
Polisler (Polis, Po Po, Tüyler ürpertici, Hukuk Cezalandırıcıları veya onları her ne diyorsanız) düşmanlarınızdır. Polisin başa çıkması için birçok farklı varyasyonu vardır.

Security Guards

Güvenlik Görevlileri genellikle soygunlarında gizlidir ve genellikle gri (GenSec tarafından istihdam edilir) veya siyah takım elbiselerinde görülür. Muhafızlar bölgeyi devriye geziyor ve çok uzun süre kendi görüş alanındaysanız sizi fark edeceksiniz. Çağrı cihazını harekete geçirmek için gizli olarak öldürülüp hakim olabilirler, ki bu çağrı cihazına cevap verilmeli veya soygun yüksek sesle cevaplanmalıdır. Soygun yüksek sesle giderse, biraz dolaşıp ölebilirler. Soygunun güvenlik odası varsa, genellikle kameraları devre dışı bırakmak için orada bekçi öldürebilirsin.

Thugs
Haydutlar üç Rats günü ve Cook Off, Big Oil day 1, Firestarter day 1 vb. Gibi soygunlarda görülürler. Çağrı cihazları yoktur ve gizlilik söz konusu olduğunda çok titiz davranırlar, çünkü soygunlarını gizlemek çok zor oluyor içinde. Size aşırı zarar veriyorlar, çok fazla zarar görüyorlardı. Dolayısıyla etrafında bol miktarda varsa kapakta olduğundan emin olun.

Tier 1 Police officers
Aşama 1 Polis memurları (mavi gömlek giyiyorlar), inan ister inanma, büyük bir tehdit. Düşük sağlığa sahip olmakla birlikte gönderilmesi çok kolay olmasına rağmen, Bronco revolverlarını kullanıyorlarsa büyük miktarda zarar verebilirler.

GBI and Hostage Responders
Bu çocuklar çok fazla tehdit değil. Mavi kaplamaları altındaki FBI, nadiren daha zorlu koşullara neden olur ve yalnızca bir Chimano tabancasıyla silahlanır ve düşük sağlık derecesine sahiptir. Rehin kurtarma ekipleri balistik bir yelek giyerler ve bir miktar hasar görürler. Rehineleri kurtarmaya çalışacaklar, onlara dikkat et. Beyaz bir gömlekle Afrikalı bir Amerikalı olarak tanımlanan FBI ajanları, Car-4’ün yüksek hasar gören en güçlü otomobilleri.

SWAT
Bu adamlar zararlıdır ve ana zorluklarınızdan biri olan alt zorluklardan biridir. Tam siyah üniformadan siyah ve yeşil üniforma arasında değişebilirler.

Blue and Yellow
SWAT’nın bu iki değişkeni en zayıf türleri. Mavi SWAT, flashbang’ları ve taktik ateşi kullanan oldukça rahatsız edici. Daha sonra yüksek zorluklarla birlikte dağılırlar. Sarı SWAT, Mavi’den çok daha fazla sağlığa sahiptir, ancak daha zorlu koşullarda yaygın değildir.

Green FBI
Yeşil FBI yeşil üniforma giyiyor ve beyaz kaskları var. Genellikle yüksek güçlüklerle karşılaşırlar ve Banka soygundan gas gibi bazı taktikler kullanabilirler.

Heavy/Tan FBI
Yüksek zorluklardaki en yaygın düşmanlar, özellikle Overkill. Onlar zor ve öldürmek zor ve göğüslerini hedeflemek zırhlı olduğu için bir seçenek değil. KAFA İÇİN AMAÇ! Çok saldırgan oldukları biliniyor ve sizi çevrelemek ve her ne pahasına olursa olsun sizi aşağı doğru itecektir.

Gensec Elites
Bu gri-kamuflaj memuru sadece Ölüm Dilek’te bulunur. Onlar Gensec’in seçkinleridir (ve iyi niyetle). Hazırlamak için sizi çevrelemek hızlıdır ve çok fazla hasar verebilirler. UMP tüfekler taşırlar ve birkaç paket halinde dolaşırlar.

Sniper
Keskin nişancılar oyuncular arasında evrensel olarak nefret ediliyor. Onlar inanılmaz derecede yüksek hasar verirler ve eğer dikkatli değilseniz tek adım atabilirler. Genellikle binalarda saklanırlar. Onları [F] ile işaretleyin ve onları dikkatli bir şekilde hedefleyin!

Specials (Özel birimler)

Shields (Kalkanlılar)

Çok yaygın, keskin nişancılar gibi belirli silahları kullanmadıkça delinmeyecek dev bir kalkan taşıyorlar. Arkanıza al ve onları çıkart. İki türevleri var: Bir tabanca ve FBI Kalkanı’nı taşıyan daha düşük güçlüklerde SWAT kalkanı, SMG taşıyan daha zorlu koşullara sahip. Zorluklara bağlı olarak çok taktik olabilirler, örneğin buldozerleri daha zor şartlarda koruyorlar.

 

Tasers

Bu polisler mavi kıyafetler giyiyorlar ve mavi / siyah kaskları var. Etrafınıza yaklaşırlarsa sizi şok cihazı ile çarpacak ve kontrol altına alacaklardır ve bu da kontrolsüz ateş etmenizi ve şarjörünüzü boşaltmanızı sağlayacaktır. Canları düşüktürdüşüktür (ancak sizin ortalamanıza kıyasla daha fazla sağlığa sahipler) ve sizi şok ederken hareket edemezler. Kimse sana yardım edemez ise ölmenize sebep olurlar. Genellikle ikili gruplar halinde görülürler.

Cloakers

Bu adamlar tehlikeli ve gizliler, sizi tekmeledikleri an tek bir vuruş yapacaklar ve işiniz bitmiş olacak! Arabaların altında, kapıların arkasında saklanabilirler. Sana son derece hızlı koşar ve bir vuruşta uçan tekme ile aşağı iner, ancak inişleri vesayet altına alıncaya kadar toplam iniş çıkışlarına katkıda bulunmazlar. Oldukça sağlıklı oldukları halde, onları vuruşlarla çabucak öldürebilir ve bu da yapılan hasarın çoğalmasına neden olur. Yakınlardaysa yüksek sesli bir gürültü yayarlar ve SMG’ler taşırlar.

Medics

Medic, Hoxton’un Katkıda Bulma Partisi’nin 6. gününde eklendi. Herhangi bir Kanun Kıyametcisinin sağlığını anında sağlık durumuna geri döndürebilme yeteneğine sahipler. Bununla birlikte, bir seferde sadece bir Yasa uygulayıcıya odaklanabilirler. Mümkünse Özel Fırsatlara odaklanmaya çalışacaklar ve kendi başlarına gitmeleri yerine diğer Ekipler ile birlikte kalmaya çalışacaklardır. Sadece Overkill veya üstü seviyelerde görünürler.

Bulldozers

Çoğu zaman zor zorluklarla karşılaştıklarında, tankların polisi, en zorlu öldürme … en büyük tehdit. EOD kıyafetleriyle dolaşıyorlar ve net bir atış yapmaları halinde sana çok çabuk inecekler. Güçlü av tüfekleri (ve LMG’ler) taşırlar ve son derece sert zırhlarına sahiptirler. Yüzlerine AMAÇ! Onların siperliğini yok et ve öldür onları.

Green-suit Buldozer – Orijinal buldozer. Onlar reinbeck shoutgun etrafında taşırlar ve hala göz ardı edilmeyecek bir tehdit olsa da, üç en zayıf olanlardır.

Black-suit Saigadozer – Cadılar Bayramı güncellenme tarihi 2013’te eklendi. Yarı otomatik olan IZHMA Tüfekler etrafında taşıyorlar, reineck’e kıyasla düşük hasar var ve bu yüzden bazı uzun menzilleri var, bu yüzden kapağı aç! Kesinlikle ölümcül ve Green-suit Buldozer’den daha yaygın olduğundan dikkatli olun!

Skulldozer – Üçün en güçlüsü, yalnızca Death Wish zorluklarında bulunurlar. LMG’leri taşırlar ve çok iyi ateş ederler. Düzgün bir şekilde koordine edilmezlerse, saniyeler içinde takımın tamamının üstüne çökerler. Unutulmaması gereken iyi bir ipucu, HE mermiler, Bombalar, vb. Ile onları (veya herhangi bir Buldozer) sersemleteceğinizdir. Bu adamlardan biri size yaklaştığında takım çalışması çok önemlidir. Vizörü amaçlayın ve siperde kalın!

Captain Winters

Yüzbaşı Winters, elit bir kalkan askerleri olan bir takım yanında bir soygun sırasında rasgele görünecektir. Sadece bir Saldırı Dalgası sırasında ortaya çıkabilir ve Saldırı Dalgası kilitlenir ve Winters öldürülene kadar sona ermez. Yüksek sesle konuşan bir hoparlör aracılığıyla kendisini tanıtacağı zamanı Kaptan Winters’ın geldiğini anlarsınız. O, sizi hedef alan ve sizi aşağı atmaya kalkışacak kalkan kölelerinin arkasında bir savunma oluşturacak özel bir “patron” birimi. Sağlığı 6.000 (Deathwish’de 8.000). Patlayıcılar (RPG, El bombaları, vb.) Winters’ı çıkarırken çok yararlıdır, bu yüzden bunu aklınızda bulundurun.


Öneri ve Tavsiyeler

İpuçları
Saldırı dalgalarını geciktirme
Saldırı dalgalarını geciktirmek rehineleri bağlayarak yapılabilir. Polisleri daha uzun süre uzak tutmak için elinizden gelen kadar bağlayın.

Medikal çantaları ve cephane poşetlerini akıllıca kullanın
Üçüncü aşağıdan sonra gözaltına gideceksin (ya da dokuzuncu aşama, Dokuz Yaşam Becerisini seçtiysen ona bağlı olarak) ve sağlığınızı kaybettiğinizde ekranınızdaki son aşağı renkte donarsınız. Kullanımınızı kurtarmak için son veya ikinci son çöp torbalarınızı kullanın! Cephane çantalarına gelince, polis memurları öldürüldükten sonra cephane atacaklar. Saldırı dalgaları arasında çok sayıda cephane toplamak için bunu bir teknik olarak kullanın.

EXP Barını hızlandırma
PAYDAY ekranında seviye çevrelerini doldurduğu için EXP’yi aldığınızda, EXP işlemini hızlandırmak için her seviye atladığınızda boşluk tuşuna basabilirsiniz.


Sıkça Sorulan Sorular

İstediğim herhangi bir beceri ağacı ile istediğim karakteri oynayabilir miyim?
Evet yapabilirsin. İstediğiniz herhangi bir karakter ve herhangi bir beceri ağacı olarak oynayabilirsiniz. Örneğin, Dallas’ı Teknisyen olarak, Hoxton’ı Enforcer olarak oynayabilirsiniz. Burada kısıtlama yok!

Muhafızları / Polisleri Korkutmak?
Polislerinizi indirin Sağlık sonra polis memurlarını kendi el kolluklarını süsleyecek şekilde korkutmak için etkileşim anahtarınızı [Varsayılan: F] spamleyin. Hakim olduklarında rehin olarak kullanılabilirler ya da sizin tarafınızdan savaşmaya dönüşebilirler.

Safehouse dışında herhangi bir ders bölümü var mı?
Güncelleme # 101 itibariyle, Suç Ağında seçerek oynanabilecek öğretici hırsızlar var!

Tüm yetenek ağaçlarını birden yükseltebilir miyim?
Hayır üzgünüm. Yapamayacağından korkma. Burası RPG unsurlarının oyuna girdiği yerdir. Son seviyeye ulaştığınızda yalnızca 120 beceri puanına sahip olacaksınız, seçimler yapmanız gerekiyor. Akıllıca kararlar almalı ve dikkatli seçmelisin. Bununla birlikte, bunları iyi kombinasyonlar için Perk Güverte ile de birleştirebilirsiniz.

Lobiler? İnsanlar beni kovuyor? Niye ya?
Çeşitli nedenlerden ötürü sayısız oyuncu atıldı. Bunun size ait olduğunu düşünüyorsanız, isterseniz kendi oyununuzu barındırmayı öneririm. Ayarlanabilen seçenekler gelince:
“Herkese açık” – Herkes katılabilir.
“Sadece Arkadaş” – Sadece arkadaşlar katılabilir.
“Özel” – Yalnızca davet et. Onları Steam’de bulunan davetiye sisteminden davet etmediğiniz sürece kimse katılamaz.
Ayrıca, kendi lobilerinizde ayarlayabileceğiniz itibar düzeyi sınırları vardır, böylece oyuncular hangi seviyeye katılabilirler seçebilirsiniz.

Offshore Hesabı Nedir?
Bir off-shore hesabı, soygunun tamamlanmasından elde ettiğiniz paranın% 80’inin nereye gittiğini gösterir. Temelde emeklilik para ve şimdiye kadar herhangi bir soygun her zaman satın almanızı sağlar, Offshore Hesap Kumarbazısı’nda kumar, ilk beş seviyeleri için Infamous gitmek ödemek ve çok yetenek için üçüncü, dördüncü ve beşinci beceri profilleri satın almak Inşa ediyor … Gelecekte, muhtemelen güvenli evinize ve hatta bir sırrınıza katkıda bulunacaktır.


Umarım bu detaylı rehber Payday 2 oyunundan daha çok zevk almanıza yarayacaktır. Belki biraz fazla detaylı kaçmış olabilir fakat oyun oldukça kapsamlı ve yeni başlayan kişilerin oyun içerisinde çok ta kaybolmadan bir şeyler yapabilmesini isterim. Eğer yeni başlayan arkadaşlarınız da var ise bu rehberi onlara gönderebilir ve oyun hakkında en azından bir fikre sahip olmalarını sağlayabilirsiniz. 

Bu rehberin aslı İngilizce dilinde steamcommunity üzerinde Krimzon tarafından paylaşılmıştır.

PAYDAY 2 Sistem Gereksinimleri

http://oyunki.com/genel/payday-2-steam-uzerinden-ucretsiz-5-milyon-kopya-dagitiyor

 

  • YusufJira46

    bende oyunda göreve başladığım zaman can barı , f ve g efektleri gözükmüyor nasıl açabilirim lütfen cevaplayın

  • Onur

    Peki Paketler ne işe yarıyor